header image
menu bar
home   features   photo gallery   faq's   links   location   contact
menu bar
spacer
logo

phone
 
  +44 (0) 1928 755565
 
fax
 
  +44 (0) 1928 713094
 
email
 
 info@vale-house.co.uk
 
Vale House - Open for business - click here to view PDF

Vale house open for business

In an elevated position on Whitehouse vale, these former Bass brewery offices have the benefit of light and airy mixed used offices, studios and light workshops. They start with single units of 166 sq ft.  Suitable for start ups and allows for easy flexible expansion.

All the offices share communal kitchen facilities – one suite of offices 900 sq ft has its own kitchen. See image library.

There is a large meeting/conference room on the ground floor with garden views decorated to an extremely high standard by our in-house team. This has its own kitchen area with Miele bean to coffee maker.  This is available to tenants at a discounted rate.

Rentals are offered on competitive terms on 12 months licences or 3 years leases with incentives.
Large rear car park and whole site  benefits from 24 hour monitored  security allowing access at any time.

Current tenants include a mix of engineering ,electronic, telecoms  and recruitment, whilst attached is low tech high end interior design manufacturing unit and associated design studio and showroom.

Garden area with pond acts as showroom for Italian Terracotta pots.

Although located in an industrial area 5 minutes from junction 11 m56, directly behind the iconic o2 building. Most of the light and airy offices benefit from views of gardens and further afield rural scenes of preston on the hill.

Inner offices have a view of a pond and gardens.

Also available” 03!” A development  opportunity of 4000 sq ft ground/first floor with planning permission for glass fronted entrance and self contained offices with the benefit of custom finishes with high end italian and german fittings. On site  parking. These can be tailor made and offer a unique chance for a company to design its own space. This has already had glazing floor to ceiling windows with garden views on both floors, possibility of large decking area on the first floor sliding door over the garden.  See image library.

The location has massive advantages over more central offices in warrington.  The inevitable delays caused by inclement weather in winter when Thelwall viaduct is closed.  Our site tenants can leave the area by the “back door” and avoid massive hold ups.



vale house text